Nova activitat al Projecte Famílies!

El passat dimecres 13 de febrer, dintre del Projecte Famílies, vam realitzar una activitat que va conduir la companyia Impacta Teatre. Amb la participació de 10 famílies i a partir de diferents jocs i una sessió de teatre, vam tractar els límits que hem de posar als nostres fills/es així com la comunicació i la relació positiva que cal que fomentem entre tots els membres de la família. Els col·laboradors de la companyia, d’una forma excel·lent i dinàmica, van dirigir la sessió mitjançant un assaig d’una bona pràctica familiar. Van ajudar als nostres pares i mares a reflexionar sobre situacions quotidianes que es donen a la llar, buscant diferents vies d’intervenció davant dels conflictes que ens trobem entre pares i fills.

Volem agrair a La Fundació La Roda l’oportunitat que ens ha cedit amb aquest taller tant profitós i saludable per les nostres famílies, els quals van acabar molt satisfets i agraïts.

De tant segur que amb aquestes accions, fem possibles petits canvis a la vida familiar. Si més no, fem possible garantir espais de reflexió i suport, tant necessaris per a tots i totes.

La comissió de pares i mares

Menú