El nostre compromís

L’Associació Centre Educatiu Esclat destaca per oferir serveis socioeducatius que abasten l’atenció educativa, la prevenció, l’orientació i la formació. Creiem fermament en la valorització de la diversitat i la interculturalitat, fomentant una convivència positiva entre cultures i pobles. Els valors fonamentals que guien la nostra acció inclouen la democràcia, la llibertat, la solidaritat, la tolerància, el respecte i la valoració de la diversitat d’opinions i orientacions personals.

Ens adaptam a cada ritme individual, posant les persones al centre del seu propi procés educatiu. La Direcció es compromet a proporcionar tots els mitjans i recursos necessaris per garantir una intervenció socioeducativa de màxima qualitat, en línia amb les expectatives i necessitats dels usuaris. El nostre estil és participatiu i s’ajusta a infants, adolescents, joves i adults mitjançant atenció personalitzada, respectant els seus ritmes personals.

Col·laborem activament amb els serveis municipals per abordar l’educació dels infants i les seves famílies, definir itineraris de creixement personal per adolescents i joves, i empoderar-los per superar els cercles d’exclusió social. La coordinació amb altres entitats de les administracions municipal, autonòmica i estatal, així com amb teixits associatius, empresarials i finançadors, ens proporciona recursos i criteris per assolir la nostra missió.

Tant la Direcció com els equips educatius de l’Associació Centre Educatiu Esclat es comprometen a gestionar de manera responsable els recursos disponibles i a buscar altres mitjans per millorar la prestació del servei. També ens comprometem a emprar metodologies que ens permetin avaluar i millorar contínuament el grau d’acompliment i satisfacció de la nostra missió.

Canal denúncia

Seguint el nostre compromís de proporcionar els mitjans per a una major transparència, hem creat aquest canal de denúncia. Si tens evidències o sospites que qualsevol persona de l’Associació Centre Educatiu Esclat té comportaments susceptibles de constituir un delicte, t’agrairíem que et posis en contacte amb el nostre Compliance Officer, que és també el nostre Coordinador de Benestar Infantil, en compliment de la Llei Orgànica 8/2021. Aquesta responsabilitat recau en el lletrat Sr. Antonio Ruiz. 

Amb transparència

Amb la voluntat de compartir amb tots vosaltres la informació referent al centre, la seva organització, les polítiques que guien el desenvolupament diari, els comptes i els documents que resumixen les accions realitzades. En aquest espai, trobareu els documents relacionats amb la nostra activitat.

.

equip educatiu esclat5