Bones vacances!

Hola tothom!

Ja estem molt a prop del tancament del curs. Demà finalitza l'última activitat del centre, el casal d'estiu, i amb aquesta acomiadem un gran curs ple de bon moments i grans èxits.

A la UEC, vam finalitzar el curs escolar amb un alt percentatge de graduats. Un any més fem palès que el dispositiu obre oportunitats formatives a molts joves que es troben a les portes del fracàs escolar. Des de l'Esclat, un altre any hem ocupat 54 places per joves que amb moltes dificultats, no poden continuar als seus instituts, i que a la UEC, des d'una atenció més individualitzada i una base metodològica més manipulativa, tenen l'opció de cursar la Secundària i aconseguir el GESO.

Al Punt Òmnia, hem continuat oferint diferents cursos trimestrals que han estat ocupats per un total de 250 adults. Cada any són més els que s'apropen a l'entitat per gaudir i aprendre alhora, on troben un espai de relació i aprenentatge al voltant de les noves tecnologies.

Al Centre Obert i l'Esplai, acabem el curs amb molt bones sensacions! El nou projecte de famílies ha sigut una experiència innovadora que volem donar continuïtat. Els tallers i activitats de vacances han tingut una acollida genial i tenim grans expectatives pel proper curs, amb el projecte de l'Espai familiar.

L'Esclat, un curs més, finalitza amb satisfacció i il·lusió: satisfacció per la feina realitzada i il·lusió per tornar al setembre amb nous reptes carregats de confiança i empenta.

Us volem desitjar bones vacances merescudes i un feliç descans.

Ens veiem molt aviat! Gràcies un cop més per ser-hi amb nosaltres!

Tot l'Esclat!

Menú