Feliç 2013!

Bon any a tothom!!!

Iniciem un nou any amb molta força. Ens hem acomiadat del 2012 amb els nostres infants, amb una gran celebració de cap d'any i amb un arbre ple de desitjos pels quals continuarem lluitant per a què es facin realitat. Durant aquests dies festius, l'Esclat ha viscut moments molt especials amb els nens i per ells. El Casal ha sigut un moment màgic per somiar, compartir i aprendre del Nadal. Hem realitzat tot tipus d'activitats: tallers de decoració, cuina nadalenca, amics invisibles, nadales, sortides… Hem estat acompanyats de la inocència dels nostres infants i dels seus somriures davant la il·lusió, l'alegria i perquè no, davant de tanta diversió!!!

Quasi sense descans, el segon trimestre neix amb noves propostes: continuem amb els tallers diaris, s'aproxima el carnestoltes, colònies de primavera…. Segur que serà un trimestre curt, però molt intens!

Feliç 2013 a tots i totes, esperem que aquest any continuem vivint molts moments junts, creant somnis, acollint les famílies… permetent fer d'allò impossible, un món possible!

L'equip educatiu de l'Esclat

Menú