El Dia de l'Esclat

Aquest divendres celebrem, un any més, un dia molt especial per a tot l'Esclat. Organitzem un dia on volem tancar el curs amb el reconeixement de la feina feta dels nostres infants i joves, com a mostra d'un any ple de nous aprenentatges que han necessitat l'esforç de tots i totes.

Durant el matí, tindrà lloc l'Exposició dels alumnes de la UEC, que s'iniciarà a les 12:30h. Podrem observar i conèixer el treball realitzat des dels diferents tallers i matèries realitzats durant el curs 2012/13. Les diferents peces i treballs ens permetran apreciar  la tècnica,  l´esforç,  l´afany de superació, la delicadesa, el treball individual i cooperatiu i en definitiva, l'apreciació de tots els aprenentatges adquirits per a arribar al resultat final.

A la tarda, serà el Festival els infants i joves del Centre Obert i l'Esplai, on els nens i nenes ens han preparat diferents exhibicions. Els grups de Petits, Mitjans i Joves sortiran a l'escenari i ens sorprendran amb actuacions que han ideat de forma participativa, amb la col·laboració de tots i totes, gaudint del seu temps de lleure com un temps d'aprenentatge i valors. Les famílies seran espectadors d'un festival on els infants i joves seran els protagonistes!

Us convidem a viure amb nosaltres el Dia de l'Esclat i a sentir l'orgull i la satisfacció de finalitzar un any més que hem superat amb l'esforç i la implicació de tots i totes.

l'Equip educatiu

Menú