Activitats d'estiu 2013!

Un any més surt el sol, arriba el calor i l'Esclat prepara les seves activitats d'estiu: el Casal i les Colònies!

Amb molta il·lusió, el nostre equip de monitors comença a organitzar un estiu ple d'activitats ludicoeducatives, on volem donar cabuda als infants i joves del barri de Bellvitge, sent un espai de referència i benestar, de convivència i diversió. Aprofitant l'època de vacances i fóra del context escolar, comencem a planificar les diferents activitats que ens acompanyaran del 25 de juny al 31 de juliol, en horari de 9h a 17:30h. Continuarem oferint el servei de menjador i acollida a aquells que ho necessitin, facilintant la resposta a les necessitats de tots/es les famílies i adequant-nos a les seves demandes.

Del 15 al 19 de Juliol ens esperaran les Colònies a la casa de colònies Mas Can Pic. Aquest dies programarem una estada de 5 dies on els infants podran desconectar de la ciutat i apropar-se a la natura de manera educativa, fomentant l'educació en el lleure i l'educació en valors.

Obrirem les inscripcions el 29 i 30 d'abril per als socis i a partir del 2 de maig per a tothom. us podeu apropar a la secretaria dels nostres locals.

Ja fa molts anys que el casal i les colònies formen part de la vida dels infants i joves del nostre barri, sent una experiència inolvidable en el seu futur. L'Esclat vol continuar oferint aquesta oportunitat única de fer nous amics i amigues, gaudir de l'aprenentatge  i aprendre a ser més feliços!

L'equip educatiu

 

Menú