Notícies

publicat fa 41 setmanes 3 dies

Finalistes als Premis APS Santillana LH

  La UEC de l’Esclat ha quedat finalista en els premis d’Aprenentatge i Servei...

Avui us presentem

Els 40 anys de l'Esclat

Publicat per Esclat fa 51 setmanes 8 hores

Segueix-nos a

 

Missió i valors

Missió i valors

Missió

Acompanyar  infants, joves i famílies en el seu procés de creixement, maduració i capacitació laboral, des d’una vessant socio-educativa, especialment a aquelles persones que es troben en situació de risc d’exclusió social, i esdevenir un espai de referència i acollida personal.

Valors

Poor-quality medications, canadianrxbrand.com fake certifications, unreliable privacy policy and other disorders may appear during your chance to order the medication online.
 • Igualtat
  Creiem que tota persona té dret a rebre les mateixes oportunitats i a ser tractat com un igual en el procés del seu creixement i en la construcció del seu futur, malgrat les desigualtats en la situació de partida: classe social, ètnia, situació familiar...
  En una societat generadora de desigualtat, on cada dia són més els que queden exclosos de moltes oportunitats, el Centre Esclat volem ser un punt de referència i una oportunitat educativa sobre tot per a aquells infants i adolescents que viuen situacions de risc d’exclusió i es veuen més condicionats per les desigualtats.
 • Participació
  Creiem en el valor de la participació i la democràcia com a eina imprescindible per a construir “projecte” i crear implicació.
  És per això que infants, joves i adults tindrem espais de participació en el Centre, on es faci possible l’intercanvi d’idees i criteris i on tots ens podem enriquir en la diversitat de punts de vista.
 • Autonomia i responsabilitat
  Creiem en la persona com a subjecte responsable i protagonista del seu procés, amb capacitat per a desenvolupar una interioritat suficientment rica i plena per donar sentit a la vida, malgrat patir circumstàncies difícils.
  A l’Esclat volem fer un treball educatiu que prioritzi l’autonomia i la responsabilitat per anar afrontant la diversitat de propostes i opcions que els joves van trobant, i crear condicions perquè aprenguin a decidir.
 • Diversitat
  Creiem que cada persona és singular, amb riqueses i necessitats específiques. Creiem que cada persona té un potencial amb capacitat de desenvolupar-se i de créixer. Creiem que la pròpia identitat es va construint en aquest procés de relació amb l’altre que és diferent, i que la diversitat ens porta al mutu enriquiment.
  Volem acompanyar el procés de cada infant, jove i adult amb eines personalitzades i tenint molt en compte les circumstàncies que l’envolten, per tal d’ajudar-lo a superar tot allò que el paralitza, que el priva de fer camí, i alliberar les aptituds i qualitats que té en el seu interior.
 • Solidaritat
  Creiem i esperem un món més just, fratern i pacífic, on el valor de la solidaritat i la cooperació s’hi faci més present, on el sentit de comunitat estigui per sobre de l’individualisme i on les situacions de pobresa i precarietat es vegin disminuïdes.
  A l’Esclat donem importància a les actituds entre els iguals, a la cooperació en el treball i en els projectes comuns i a una forma de fer que prioritza les decisions en equip per sobre de les individualitats.
 • The active ingredient of the medication, Ciprofloxacin, is a potential component that helps fight body bacteria. The drug is appreciated as a revolutionary treatment for numerous types of bacterial infections.
  Confiança
  Creiem que totes les persones necessitem d’algú que posi la seva confiança en nosaltres i en les nostres possibilitats. Sense aquesta confiança l’autoestima i la creença en nosaltres mateixos resta paralitzada.
  En el nostre treball la confiança en la persona que tenim davant és una eina educativa irrenunciable, i això més enllà d’aparences i desenganys. És per això que en el procés educatiu dediquem temps i recursos a establir la necessària vinculació positiva, generadora de confiança mútua.
 • Llibertat
  Creiem en la llibertat que es construeix sobre les bases de la veritat i la justícia social. Creiem en la llibertat generadora d’inclusió, no pas la que fabrica desigualtat i nega oportunitats. Creiem en la llibertat que respecta el que és diferent i no s’inhibeix dels problemes de l’entorn.
  A l’Esclat volem crear un espai de llibertat on les persones aprenem a fer les coses per motivació, no per obligació, i on les iniciatives personals es posen al servei del projecte comú.
https://rxpillscanadian.com/ rx pills canadian
Missió i valors