Avís legal

Dades d’identificació

L’Associació Centre Educatiu Esclat és una entitat sense ànim de lucre inscrita amb el n° 52927 en el Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya. El seu domicili social és C/ Rambla Marina nº 50, de l’Hospitalet de Llobregat. NIF. G66360181
Correu electrònic: esclat@esclat.org

Vigència de la informació

L’accès al portal de CENTRE ESCLAT i així mateix la informació relativa a qualsevol dels productes i serveis que aquesta conté comporta l’acceptació de les condicions contemplades en el present avís legal. D’igual manera la informació continguda en aquestes pàgines és la vigent en l’actualitat després de l’última actualització realitzada. No obstant, la informació relativa a productes i serveis oferts en aquesta pàgina web és exclusivament orientativa i de cap manera vinculant.

Propietat intel·lectual o industrial 

El contingut de la present pàgina web està protegit per la Llei de Propietat Industrial o Intel·lectual. Per tant els continguts, codis font, forma, disseny, pàgines, marques, noms comercials, logotips així com denominació de productes, aplicatius i eines són propietat del CENTRE ESCLAT i la seva distribució, modificació, transmissió, còpia o qualsevol utilització dels mateixos ha de ser autoritzada expressament pel CENTRE ESCLAT. Ha d’advertir-se que la infracció de les normes protectores de la propietat industrial o intel·lectual comporta, a més de les possibles responsabilitats econòmiques, l’exigència de responsabilitats penals.

Responsabilitats 

La informació continguda en aquestes pàgines web és la vigent en la data de la seva última actualització i no representa cap obligació contractual per CENTRE ESCLAT, sinó que s’exposa amb finalitat informativa i no constitueix una oferta de compra o venda de cap tipus de producte o servei.
El CENTRE ESCLAT refusa qualsevol responsabilitat que es derivi de la mala utilització dels continguts de les seves pàgines web i es reserva el dret a actualitzar-los, eliminar-los, limitar-los o impedir l’accés, de manera temporal o definitiva sense necessitat d’avís previ. Tampoc es fa responsable sobre qualsevol informació no elaborada directament per l’empresa i refusa, de manera especial, qualsevol responsabilitat sobre la informació continguda en les pàgines web a les que es té accés mitjançant enllaços (links).

Així mateix, el CENTRE ESCLAT no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguin produir per l’ús d’ordinadors infectats amb virus informàtics, ni de les conseqüències derivades del mal funcionament del navegador (browser) o per l’ús de versions no actualitzades.

 

Menú